Syksyn 2022 kokoontumiset Aleksinkulmassa

ti 1.11. klo 16-20 jäsenilta Myllynurkka

ti 13.12. klo 16-20 Joulujuhla Myllynurkka

____________________________________________________________________

Seuraava jäsenilta on 3.5.2022 klo 17 Aleksinkulmassa, Myllynurkassa. Aleksanterinkatu 9

Tuossa tilaisuudessa on tarkoitus suunnitella NETTI-lehteä. Elisa Eskelinen kertoo suunnitelmasta

ja samalla saamme ohjausta tekstien kirjoittamiseen, joita lehdessä on tarkoitus julkaista.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat r.y.   VUOSIKOKOUS 2022

AIKA              Tiistaina 5.4.2022 klo 17.00

PAIKKA              Aleksinkulma, Myllynurkka   Aleksanterinkatu 9, Oulu

Esityslista:

1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  3. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
  1. Kokouksen työjärjestys
  2. Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus.
  3. Käsitellään edellisen vuoden tilit. Kuullaan toiminnantarkastajien lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tili- ja vastuuvelvollisille
  4. Käsitellään johtokunnan laatima alkaneen kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
  5. Valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet. Yhdistyksen sääntöjen mukaan johtokunnan jäsenten toimintakausi on kaksi vuotta.

Erovuorossa olevat johtokunnan jäsenet: Taisto Tammela, Pirkko Eskelinen, Pirkko Korkala ja Liisa Kiljunen sekä varajäsen Veli Mettovaara.

1. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja yksi varatoiminnantarkastaja tarkastamaan alkaneen kalenterivuoden 2022 tilejä ja yhdistyksen hallintoa.
  2. Päätetään jäsenmaksu vuodelle 2022
  3. Muut asiat
  4. Kokouksen päättäminen

OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA KOKOUKSEEN.