Jäsenkirje 4/2022, nettilehti

Jäsenillassa 3.5.2022 ideoimme ja käynnistelimme yhdistyksen nettilehden julkaisemista tulevan syksyn aikana.

Lehden on tarkoitus ilmestyä kaksi (2) kertaa vuodessa ja se koostuu pääsääntöisesti teidän jäsenten teksteistä.

Lehden teema on lehtikohtainen.

Lehti julkaistaan issuu-julkaisualustalla ja linkit sinne tulee löytymään yhdistyksen kotisivuilta,

jäsenkirjeestä ja facebookista.

Lehden päätoimittajana on Elisa Eskelinen apuparinaan puheenjohtaja Kirsti Ojala.

Tekstit oikoluetaan ja tehdään tarvittavat korjaukset. Oikolukijoiden ryhmään kaivataan lisää henkilöitä.

Muutama tärkeä tieto lehden sisällöstä:

• Syksyn lehden teemana on ”syksyn satoa” eli tekstien tulisi olla lähinnä kesän ja syksyn tapahtumista.
  • Teksti voi olla vapaa joko kertomus, novelli, runo, mielipidekirjoitus jne ja kuvan voi liittää tekstiin.
  • Myös pöytälaatikosta löytyneet aiheeseen sopivat tekstit ovat tervetulleita. Kuvaan tulee olla tieto kuvan ottajasta.
  • Tai voi käyttää netistä luvalliselta sivulta otettua kuvaa.
  • Lehti julkaistaan marraskuulla, joten tekstien tulisi olla Elisalla syyskuun loppuun mennessä.
  • Myöskin vieraskynä-sivuja julkaistaan eli esim. jonkun asiantuntijan teksti aiheeseen liittyen.
  • Julkaistut kirjat-sivua voivat jäsenet hyödyntää uusien kirjojensa esittelyssä.
  • Lehden nimikilpailu käynnistyy ja ehdotuksia voitte lähettää Elisalle.
  • Nimi päätetään ja voittaja palkitaan kirjoittajapäivänä 27.7.2022 Pukserissa, Hietasaaressa.( Tästä tulee aikataulu myöhemmin)
  • Jäsenilloissa kaksi kertaa vuodessa on ohjausta lehteen kirjoittamista ajatellen.

Tietoa tekstien kirjoittamisesta ja kirjoitusasusta:

• Tekstit tulee toimittaa WORD-muodossa, ei esim. PDF-muodossa.
  • Tekstit Elisalle sähköpostiin elhekaa876@gmail.com.
  • Teksti rivien väli tulee olla 1,5, kirjainkoko 12 ja tekstin maksimipituus kaksi sivua.(kuvan kera)
  • Käsinkirjoitetut tekstit Kirsti Ojalalle, Hannulantie 3 90230 Oulu

Tekstien tulee noudattaa yhdistyksen eettisiä arvoja, ne löytyvät kotisivuilta kirjoittajayhdistys.fi