Jäsenkirje 5 kesäkuu 2022

Jäsenkirje 5/kesäkuu 2022

Kesä on tullut mukanaan muuttolinnut ja viherrys puihin ja nurmikkoon. Leskenlehdet ja voikukat antavat auringonkeltaista väriään ruohon sekaan.

Otetaan lämmöstä ja auringosta kaikki irti ja nautitaan kesästä, vaikka ympärillä onkin myllerrys ja surullisia asioita, sotaa ja sairautta.

Emme ole jääneet kuitenkaan aivan kesän viettoon, vaan olemme suunnitelleet, että vietetään

kirjoittajapäivää Pukserissa, Hietasaaressa 27.7.2022  klo 13-17.

Päivän ohjelmassa kirjoittamista, ruokailua, pelejä ja lopuksi perinteiset arpajaiset. Ottakaa mukaan jotain pientä arvottavaa ja kukkaroon muutama kolikko arpojen ostoa varten.

Päivän päätteeksi palkitsemme parhaan nimiehdotuksen nettilehdelle antaneen, joten ehdotuksia Elisalle

s-postiin elhekaa876@gmail.com.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita viettämään mukavaa kesäpäivää kirjoittamisen merkeissä.

Tiedoksi seminaarimessuille 17. – 18.9.2022 ilmoittautuneille.

Ilmoittautuneita on kaikkiaan 7 henkilöä, joten joudumme jakamaan osallistujat kahdelle päivälle eli osa on lauantaina ja osa sunnuntaina. Yhden päivän hinta on 30€.

Voisitteko ilmoittaa Pirkolle s-postiin pirkko.eskelinen@gmail.com kumpi päivä itse kullekin sopii paremmin.

Tiedotteen liitteenä on kutsu omakustanneiltaan kaupungin pääkirjastoon ti 14.6.2022 klo 18.

Olettehan muistanut maksaa jäsenmaksun 20€ vuodelle 2022 tilille FI62 5741 3620 4931 37.