Jäsenkirje 6/heinäkuu 2022

Ohessa tietoa kirjoittajapäivästä Pukserissa, Hietasaaressa 27.7.2022  klo 12-17.

Aiemmasta tiedotteesta poiketen aloitamme päivän jo klo 12.00.

Päivän ohjelma on seuraavanlainen:

Klo 12.00 Kahvitarjoilu

Kirsti Ojala toivottaa päivään osallistujat tervetulleiksi ja kertoo päivän ohjelman.

Klo 12.10 Pirkko Korkalan ohjaamana 10 min. kirjoitus,aistien avaus/ tekstien purku

(Aistiharjoitus, ympärillä olevasta kesästä havainnoinnin pohjalta)

Klo 13.00 Elisa Eskelisen ohjaamana nettilehtikirjoitus, harjoituksen alustus ja käynnistys.

14.30 Marja Raatikainen ohjaa liikunta- ja hupailuhetken.

15.00 Ruokailu

Tarjolla savulohta tai makkaraa, jos kalaa ei voi syödä. Kesäinen salaatti, kermaviilikastike ja patonkia. Jälkiruuaksi kahvi tai tee ja vohvelit omenahillon kera.

15.30 Elisan ohjaamana nettilehtikirjoitusten purku ja asiaan liittyvää pohdintaa.

16.15 Nettilehden nimikilpailun yleisöäänestys ja voittajan palkitseminen.

Päivän päätteeksi arpajaiset, joten otathan mukaan arvottavaa ja kolikoita kukkaroon arpojen ostoa varten.

NYT TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA: Ilmoittautukaa Pirkolle 23.7.2022  mennessä s-postiin pirkko.eskelinen@gmail.com tai puh. 040-757 8480. Ilmoitattehan, jos on erikoisruokavalio.

Samalla voitte vielä antaa Pirkolle hyviä nimiehdotuksia nettilehdelle.

Olette lämpimästi tervetulleita viettämään kesäistä päivää kauniissa ympäristössä, Hietasaaressa.